Transport

Barnehagebilen henter barn hver dag kl 07.30 v Bragernes kirke, kl 08.00 v inngangen til Spiralen og kl 08.30 v Bragernes kirke. På ettermiddagen blir barna levert kl 15.30 og kl 16.00, Begge gangene v Bragernes kirke. Avtal fast kjøring eller kontakt Trine for å høre om det er plass i bilen.

For dere som kjører fast;

-sørg for å komme til barnehagen, morgen eller ettermiddag minst en dag i uken. Så tar vi vare på kontakten og barna kan vise dere siste nytt fra barnehagefronten.

- gi beskjed så fort dere vet at dere ikke skal benytte bilen. Det kan være andre som trenger plassen. Hvis dere ikke ikke møter opp uten å ha gitt beskjed, må dere betale for turen.

For dere som vil kjøre av og til;

- Ta kontakt med barnehagen for å høre om det er ledig plass i bilen. Forbered gjerne barna på  at de skal kjøre barnehagebilen.

Vi tar oss friheten til å prioritere de som vi vet har problemer med å komme til barnehagen. Det kan være for en periode eller fast.

Det er ikke anledning til å kjøre helt opp til barnehagen. Det kan imidlertid søkes om dispensasjon  under spesielle forhold.