Her er Småklokkene, 2 til 3-åringer.

Småklokkene er en avdeling for barn fra to til tre år. Tilsammen er vi 12 barn og 4 voksne. Veslemøy er pedagogisk leder, Irene er pedagog 2 , Grazyna og Kristine er erfarne pedagogisk medarbeidere. Vi voksne er veldig glad i jobben vår og gleder oss til å se og å være sammen med barna hver dag.

Årsplanen er vår veiviser, og vi følger de forskjellige fagområdene i løpet av året.
Vi er mye ute med tanke på barns motorikk og glede over naturen, vi kaller det naturnærvær, men vi har også forming, turn, matlaging og musikk.

Høydepunktet på dagen er samlingstundene våre. Barna setter seg ned på teppet så fort vi nevner ordet. Vi teller, synger, leser bok, viser objekter og danser i disse stundene. Barna gir tilbakemelding ved å le og ved å være aktive deltakere.
Ellers har vi rutiner som må følges iløpet av dagen. Barna skal spise, sove og bli skiftet bleie på. Dette velger  vi å gjøer  til hyggelige og pedagogiske situasjoner. Vi ser på barnet som et individ som hver og en trenger spesiell oppmerksomhet.